• dé hovenier in Groningen en Haren en Assen

  dé hovenier in Groningen en Haren en Assen

  Sierbestrating

  Voor alle types bestrating kies u ons
  Groningerstraat 13 | 9481 AS | Vries

Sierbestrating

Voor een goede bestrating hebt u een goede stratenmaker nodig. U bent dan bij ons aan het goede adres. Wanneer u ons ziet in Groningen, Haren, Assen en de omstreken, zijn wij vaak bezig met het aanleggen van allerlei soorten bestrating.

In de afgelopen jaren is het “beeld” in tuinen erg veranderd. De bestrating is de basis geworden van vele tuinen. Men is de bestrating steeds belangrijker gaan vinden vanwege de leefbaarheid in de tuin. Men moet nadenken over zon, schaduw, waterafvoer, ondergrond, zichtlijnen, formaat, type en vorm. Belangrijk is daarom dat u goed straatwerk en dus een goede stratenmaker aan het werk krijgt. Onze kennis en ervaring kan u hierbij helpen.

Wij bij Hoving Hoveniers doen ieder jaar heel wat verschillende soorten bestratingen. Denkt u hierbij aan het;

 • Her-bestraten met bijvoorbeeld 30X30 tegels afgewisseld met een klinkertje, of
 • Her-bestraten van aanwezige (oud gebakken) klinkers, of
 • Her-bestraten van omgekeerde grindtegels, of
 • Bestraten van een wild verband tuintegel, of
 • Bestrating met klinkers, waaltjes, cobblestones, terrastegels, enz.

In de tuin werken wij ook met verhogingen voor bijvoorbeeld borders en dergelijke. Wij maken een verhoging door middel van palissaden, betonbanden, keerblokken of stapelblokken. Al dan niet kunnen wij dit ook voor u verlijmen of metselen.

Ook wanneer u prachtige vormen in uw bestrating wilt hebben bent u bij ons op het juiste adres. Doormiddel van het juiste gereedschap zoals een betonslijper, een zaagtafel en een stenen knipper kunnen wij de meest gracieuze vormen aanbrengen in praktisch iedere bestrating.

Wij doen zowel grote als kleine projecten. Voor ons geldt dat wij dit type werk erg leuk vinden om te doen. Samen met u proberen wij een goed idee te bedenken en voeren dit dan graag voor u uit.