• dé hovenier in Groningen en Haren

    dé hovenier in Groningen en Haren

    Tuinonderhoud

    Een mooie tuin in elk seizoen
    Groningerstraat 13 | 9481 AS | Vries

Tuinonderhoud

Uw tuin moet natuurlijk mooi blijven! Of u nu een nieuw ontwerp heeft laten maken, uw tuin net gerenoveerd heeft, of al jaren geniet van uw huidige tuin; het is belangrijk dat uw tuin wordt onderhouden. Bij Hoving Hoveniers bent u hiervoor aan het juiste adres. Hieronder wordt kort beschreven op wat voor manieren wij uw tuin kunnen onderhouden.

Groot onderhoud

Hoving Hoveniers is specialist op het gebied van groot onderhoud. Hierbij moet u denken aan onderhoud van de tuin bij uw bedrijf en van tuinen bij verzorgingstehuizen. Wij beschikken hiervoor over de juiste kennis en machines.

Periodiek onderhoud

Bij periodiek onderhoud draagt Hoving Hoveniers zorg voor de werkzaamheden die nodig zijn om uw tuin groeiend en bloeiend te houden. Tot de werkzaamheden behoren onder andere maaiwerk, onderhoud van borders en bestrating en snoeiwerk van bijvoorbeeld heesters en bomen.
U kunt kiezen om uw tuin wekelijks, maandelijks, elk kwartaal of eens per jaar te laten onderhouden. Ook kunnen wij uw tuin een voorjaars- en een najaarsbeurt geven.

Extra onderhoud

Wanneer extra activiteiten noodzakelijk zijn, zullen die vooraf met u worden besproken. Het kan voorkomen dat een zieke boom verwijderd moet worden of dat uw vijver extra onderhoud nodig heeft. Ook uw beregeningssysteem of kuipplanten kunnen aanpassingen nodig hebben. U krijgt dan een gepast advies en bepaalt zelf wat de te volgen stappen zijn.

Vakantieservice

Gaat u voor een langere periode op vakantie en wilt u toch de indruk wekken dat u thuis bent? Inbrekers gaan aan uw deur voorbij als u de indruk wekt thuis te zijn, omdat uw tuin een verzorgde indruk maakt. Een prettige bijkomstigheid is dat uw tuin op orde is als u terugkomt na een lange reis.